Aruba Beach
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29
Like Tree2Likes

Thread: Slow Response Time

  1. #11
    Aruba since 1979
    Moderator
    Andrea J.'s Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    29,925
    i am using safari exclusively.
    the place where i experience slowness is when i click on NEW POSTS

    here is the reply backfrom the webmaster
    "In general - pages/posts that are requested frequently are served fast as they are cached. All other posts need to be rendered and then served. Depending on the size this might take 1-3 seconds."

  2. #12
    Senior Member Arubalisa's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Any Aruba beach...
    Posts
    13,177
    I use Chrome.

    I went to Internet Explorer and the site worked fine.

    Went into my Chrome settings and cleared the cookies for the site and now it is working better.

    If you have chome and don't know how to do it https://support.google.com/chrome/answer/95582

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Zeerovers, San Nicolaas, Malmok, Arashi
    Posts
    1,088
    Still incredibly slow. Andrea, as you are aware I have a heavy IT background. From what I am seeing it appears to be a problem resolving the DNS entry for the forum. You might want to forward this to the IT person. It may help.

    It is painfully slow. I have tried it with several different ISPs

  4. #14
    Senior Member cindyo's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Reniassance Island & Surf Club Lazy River
    Posts
    5,699
    This is taking far to long and beyond aggravating for this site on posts. I freaking need my fix!!!!

  5. #15
    Senior Member schexc's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,165
    Must be fixed...working fine for me.

  6. #16
    Aruba since 1979
    Moderator
    Andrea J.'s Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    29,925
    seems better tonight for me

  7. #17
    Senior Member rob o's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,793
    It's on "Aruba Time"!
    Please contact via e-mail at arubarennowner@gmail.com



  8. #18
    Super Moderator Jacki's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,860
    sorry everyone is having such issues. I'm still using Chrome and occasionally get the time out page but I'm not seeing that much of a lag.
    Jacki ~ loving Aruba from NJ

  9. #19
    Super Moderator Jacki's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,860
    OK - totally jinxed myself. Seeing the same issues now, taking forever to post a reply to a thread and getting the leave page message.
    Jacki ~ loving Aruba from NJ

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Zeerovers, San Nicolaas, Malmok, Arashi
    Posts
    1,088
    Quote Originally Posted by Jacki View Post
    OK - totally jinxed myself. Seeing the same issues now, taking forever to post a reply to a thread and getting the leave page message.



    Yep......Taking an average of 7-8 seconds to activate site after URL is looked up (www.aruba.com/forum) and then averaging 12 seconds to open a thread or timing out. Trying to navigate the forum is painful

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO