Denna webbplats använder sig av cookies. Några är helt nödvändiga, medan andra hjälper till att förbättra din upplevelse genom att ge oss insikt i hur våra besökare använder webbplatsen. For more info visit the privacy policy page.

Tillåt icke-nödvändiga cookies för:

Your preferences have been updated.

Divi Resorts

30 % rabatt på Divi Resorts

Boka din semester idag!

Se tillgänglighet

Missa inte detta sommarerbjudande.

Divi Resorts bränner på sommarsäsongen med sin ”High Tides & Good Vibes”-rea med 30 % rabatt på boende på Aruba. Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller från 5 juli – 30 september för alla vistelser under 2018 och 2019.

”Det är sommar och livet leker”, säger Marco Galaverna, Divis ordförande och operativa chef. ”Med tanke på de otroligt turkosa vattnen, de häftiga öäventyren, de avslappnande stränderna, den goda maten och de lyxiga hotellen, har det aldrig varit ett bättre, eller billigare, tillfälle att besöka Karibien!”

Erbjudandena på rum och all inclusive-vistelser under High Tides & Good Vibes lyder som följer:

Divi hedrar även de som har tjänat sitt land och samhället med ytterligare 20 % rabatt i tillägg till de 30 %, vilket ger totalt 50 % rabatt! Detta erbjudande gäller militärer, brandmän och poliser, så väl inom aktiv tjänst som reserver och pensionerade, liksom deras makar och barn.

Divi High Tides & Good Vibes-erbjudandet gäller mellan 5 juni 2018 och 30 september 2018 på alla vistelser under 2018 och 2019. För att boka, gå till www.diviresorts.com/caribbean-promotion.htm eller ring +1-919-419-3484. Gruppbokningar görs på +1-800-801-5550 eller e-post groupsales@diviresorts.com.

Villkor

Erbjudandet gäller bokningar gjorda 5 juli – 30 september 2018 på vistelser 5 juli 2018 – 20 decemeber 2019. Rabatt gäller på originalpriset för vald period och rum. All inclusive-priset gäller för fullbelagda rum. Skatter och avgifter är inte inbegripna i priset, förutom när det gäller all inclusive-paketen. All inclusive-paketen fordrar minst tre nätters vistelse. Det finns ingen maxbegränsning när det gäller antalet nätter. Det kan finnas obokningsbara datum och andra restritkioner. Full betalning krävs vid bokning. Avbokningar måste ske minst 7 dagar i förväg för att få återbetalning. När det gäller inställda flyg, hänvisas till flygbolagens policyer. Divi Resorts kan inte hållas ansvariga för förändringar i flygbiljettpriser. Erbjudandet är beroende av tillgänglighet och kan avslutas närsomhelst. Erbjudandet gäller endast nya bokningar, bokade per natt. Erbjudandet gäller inte andelsboenden. Erbjudandet kan inte kombineras med något annat specialerbjudande på Divi eller annan rabatt.